Журналистката Соня Колтуклиева излезе с интересен пост в социалните мрежи. Тя

...
Журналистката Соня Колтуклиева излезе с интересен пост в социалните мрежи. Тя
Коментари Харесай

Журналистка с интересна публикация във Фейсбук, обвинява политик, че я нападат

Журналистката Соня Колтуклиева излезе с забавен пост в обществените мрежи. Тя твърди, че политикът Радостин Василев води " мръсна война " против нея и даже бил пуснал телефонния й номер в уеб сайтове за платена обич.

Ето и съответния пост:

На Коледа станаха 16 месеца, откогато започнаха вулгарните порно кибер-атаки против мен. Отвратителен денонощен тормоз! След намесата на ГДБОП, позвъняванията и известията с видеа/снимки с непристойно наличие, се поразредиха. Но не стопират!

Днес ми писа някой си Ради. Откровено му споделих коя съм и че нямам безусловно нищо общо с офертите за търсене на мъже. Обеща ми помощ, да следи кой пуска телефонния ми номер и фотосите в чатовете на порно-групите в Телеграм. Онзи ден някой още веднъж е качил публикация с номера на телефона ми.

Мнозина мои другари и познати, както и Фейсбук-потребители, считат, че това има нещо общо с войната на Радостин Василев против мен. Не знам. Бяха го викали на разпит в ГДБОП, беше отрекъл. Разследващите бяха забелязали, че има връзка сред моите изявления за него и качването на телефонния ми номер в порно-групите. Може и да е инцидентно.

Чудя се дали този нов удар против мен не е обвързван с обстоятелството, че ще бъда призована в съда като свидетелка на Христинка Иванова, поради която Радостин Василев е на подсъдимата пейка, със свален депутатски имунитет, обвинен по чл.143 от Наказателен кодекс за “принуда ", предусещащ до 6 години затвор?!

Ужасно е това, което съм принудена да изтрайвам. Но няма да ме събори. Не!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР